m4r1x3n4
3032 poze   3468 vizite

Chelsea Staup

Chelsea Kane Staub este o actriţă şi cântăreaţă. S-a născut pe 15 septembrie 1988 la Phoenix, Arizona, Statele Unite ale Americii. Ea este cunoscută pentru serialul J.O.N.A.S. si Bratz:The Movie. A fost nominalizată la premiul adolescentilor, iar in 2010 va juca in Starstuck (film original Disney Channel).

[modifică] Filmografie
2003-Arizona Summer-Carol
2007-Bratz:The Movie Meredith Baxter Dimly-First theatrical role
2008-Minutemen-Stephanie Jameson-Disney Channel Original Movie
2009-Girlfriend-Summer-...
2010-Starstruck-Alexis Bender-Disney Channel Original Movie
[modifică] Televiziune
2004-Listen Up!-Young Girl
2004-Summerland-Sharon
2004-Cracking Up-Nora James
2008-Wizards of Waverley Place-Kari Landsdorf
2009-present Jonas L.A-Stella Malone
2010-Fish Hook-Bea
19187173_FNPTMDMYO
19187173_FNPTMDMYO
19187160_GKZAIXXTP
19187160_GKZAIXXTP
19187161_HOTUAGTQG
19187161_HOTUAGTQG
19187162_EYTZIJJMS
19187162_EYTZIJJMS
19187163_HXMKEWKEE
19187163_HXMKEWKEE
19187164_ICYXJMREN
19187164_ICYXJMREN
19187166_XXDDCCXCL
19187166_XXDDCCXCL
19187168_HMYATVMEZ
19187168_HMYATVMEZ
19187169_IPDNYFLWO
19187169_IPDNYFLWO
19187170_YNSLLQPOS
19187170_YNSLLQPOS
19187171_SMVDTHBUB
19187171_SMVDTHBUB
19187172_WGFWOVZBT
19187172_WGFWOVZBT


Comentarii album • 2
anonim
aaaaaaaaaaaa 7 mai 2011  
aaahahaa
  Raportează
anonim
mymytzu 4 ianuarie 2011  
e frumix;)...seamana cu mn=))
  Raportează
Către: m4r1x3n4

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.